Recepty pre jednoduché chudnutie

Tagliatelle s cuketou a cherry paradajkami (1 porcia)




Suroviny: 50 g tagliatelle proteínové cestoviny na chudnutie Express Diet 1 pl olivového oleja 50 g cherry paradajok 30 g mladého špenátu 50 g cukety 1 strúčik cesnaku čierne korenie soľ kešu parmezán Postup: Tagliatelle uvaríme podľa návodu a dáme odkvapkať. V panvici si zohrejeme olej, ...

Zobraziť viac

Thajské červené curry v jednom hrnci




Suroviny: 1 balenie Shirataki špagiet 1 pl olivového oleja 1/2 pl strúhaného čerstvého zázvoru 1 strúčik cesnaku 1 pl red curry pasty (prípadne 1 čl kari korenia) 1 šálka zeleninového vývaru ½ šálky kokosového mlieka 2 cherry paradajky 4 zelené fazuľky 3 šampiňóny 1 ...

Zobraziť viac

Toasty s avokádom




Suroviny: 2 ks proteínový toast na chudnutie Express Diet 1/4 zrelého avokáda 1 reďkovku olivový olej soľ korenie Postup: Avokádo prekrojíme na pólku, zbavíme šupky a nakrájame na plátky. Reďkovku umyjeme a nakrájame na kolieska. Všetko poukladáme na toastový chlieb, osolíme, okoreníme a pokvapkáme ...

Zobraziť viac

Tagliatelle so špenátom a parmezánom




Suroviny: proteínové Tagliatelle Express Diet špenátové listy olivový olej cesnak soľ rozmarín Raw parmezán: ½ šálky kešu orechov 2 lyžice lahôdkového droždia ½ lyžičky soli Postup: Zmiešame všetky ingrediencie a rozmixujeme na požadovanú štruktúru. Postup: Tagliatelle uvaríme podľa návodu, scedíme a ...

Zobraziť viac

Cestoviny Shirataki s paradajkovou omáčkou




Suroviny: lúpané paradajky (čerstvé alebo z konzervy) olivový olej cibuľa cesnak čierne korenie, soľ, čerstvá bazalka Postup: Cestovinu opláchneme a necháme 5 minút namočenú vo vode. Na panvici si rozohrejeme olej, osmažíme cibuľku, pridáme na plátky nakrájaný cesnak. Pridáme paradajky, soľ, ...

Zobraziť viac

Cuketa na olivovom oleji s bazalkou




Ingrediencie: 2 stredne veľké cukety 2-3 strúčiky cesnaku 1 polievková lyžica nakrájanej čerstvej bazalky 2 dcl olivového oleja soľ Postup: Umytú cuketu nakrájajte na plátky a osoľte. Pripravte si misku s cca 1,5 dcl olivového oleja. Lístky bazalky nakrájajte na ...

Zobraziť viac

Fazuľové struky so špenátom a zelerom




Ingrediencie: Zelené fazuľové struky, listový špenát (môže byť aj mrazený), 1/4 menšieho bieleho zeleru, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, olivový olej. Postup: Zeler oškrabeme a nakrájame na tenké menšie plátky. Tie restujeme na rozohriatom oleji na teflónovej panvici, pekne dozlata. ...

Zobraziť viac

Zeleninový šalát so zázvorom




Ingrediencie: 1 ks bielej reďkvi 1 ks šalátovej uhorky čajová lyžička jablčného octu zázvor štipka soli korenie bazalka Postup: Uhorku i reďkev umyjeme a nakrájame na úzke plátky. Dáme do misy, pridáme zázvor, ocot, štipku soli s korením a bazalkou, ...

Zobraziť viac

Krémová pórová polievka




Ingrediencie: 7 ks póru polievková lyžica olivového oleja 1 ks zeleninového bujónu soľ korenie petržlenová vňať Postup: Póry očistíme, odstránime zvädnuté časti, pozdĺžne ich rozkrojíme a prepláchneme, aby medzi jednotlivými vrstvami nebola nečistota, a pokrájame ich nadrobno. V hrnci dáme ...

Zobraziť viac

Mandľovo-jablkové müsli




Ingrediencie: 4 polievkové lyžice zmesi mandlí a slnečnicových semien 2 – 3 jablká škoricu podľa chuti. Postup: Mandľovú zmes na noc namočte, ráno zlejte vodu, mandle a slnečnice rozmixujte najemno, potom pridajte jabĺčko a rozmixujte spolu so zmesou semien. Podľa ...

Zobraziť viac