Poradňa

navod-na-pripravu

Návod na prípravu

1. Sladké ovsené kaše

Za stáleho miešania zmiešajte obsah sáčku s 1,5 dl horúcej vody a nechajte postáť 3-5 minút. Najlepší výsledok dosiahnete použitím šľahacích metličiek. Nemiešajte vo vzduchotesnej nádobe ako je napríklad šejker!

2. Sýte husté polievky

Za stáleho miešania zmiešajte obsah sáčku s 3 dl horúcej vody a nechajte postáť 3-5 minút. Najlepší výsledok dosiahnete použitím šľahacích metličiek. Nemiešajte vo vzduchotesnej nádobe ako je napríklad šejker!

3. Koktejly a smoothie

Zmiešajte obsah sáčku s 3-5 dl vody, najlepšie v šejkri.
Náš tip: Ak pridáte menšie množstvo vody do čokoládového koktejlu, vznikne pre zmenu čokoládový dezert, prípadne ho môžete pripraviť aj s horúcou vodou.